Zakelijk vervoer

Heeft u (regelmatig) professioneel vervoer in Nederland nodig? Is de zoektocht naar een betrouwbare dienstverlener complex en tijdrovend? Zijn prijzen van dienstverleners onvoldoende transparant en verschillen ze onderling nogal?

Zakelijke oplossing

TaxiCab Schiphol biedt ruim 10 jaar zijn diensten aan vele tevreden nationale en internationale (zakelijke) reisbureaus, hotels en bedrijven. Aarzel niet, we hebben een collectieve oplossing voor iedere onderneming! Aantrekkelijke tarieven op basis van uw boekingsfrequentie. Een topservice met een betrouwbare klantenservice.

Discreet en Betrouwbaar

Wij zullen altijd de volle aandacht besteden aan persoonlijke service, evenals een hoge mate van flexibiliteit, veiligheid en tijdsbesparing. Alle chauffeurs binnen ons netwerk hebben een non-disclosure agreement ondertekend; u en uw medewerkers kunnen om die reden vertrouwelijke gesprekken hebben tijdens jullie rit.

Rijden op Rekening

Bedrijven die regelmatig gebruik maken van onze diensten, hebben de mogelijkheid om op rekening te rijden. Één keer in de maand wordt een factuur opgesteld van de gedane ritten gespecificeerd met naam, tijdstip en datum. U wordt dan verzocht de rekening binnen 14 dagen na factuurdatum te betalen.

CONTACT

Kom met ons in contact, via het contactformulier rechts of via onderstaande gegevens.

Email: info@taxicabschiphol.nl

Telefoon: +31641767801

Website: www.taxicabschiphol.nl

KOM IN CONTACT

Over ons

Wij zijn toonaangevend vervoersbedrijf met gevarieerde diensten en professionele chauffeurs. Wij hebben een gevarieerd wagenpark van luxe tot zeer luxe wagens en minibussen. Uw comfort en veiligheid zijn voor ons prioriteit.

Kom in contact

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: +31641767801

Website: www.taxicabschiphol.nl

Volg ons op social media