Prive tours en limousine excursies op maat

Misschien laat uw zakelijke agenda ruimte open voor een excursie, misschien komt u speciaal hierheen om te zien hoe mooi Nederland is. Hoe dan ook: geen georganiseerde sightseeing-tour of kan op tegen een rondrit tijdens een van onze limousine excursies of luxe minibusjes excursies. Uw privéchauffeur vertelt u meer dan in de boekjes staat, neemt binnenwegen waar touringcars niet komen en kent de beste restaurants voor een culinaire stop. Wat u ook wilt zien: maatwerk is onze standaard.

Keukenhof

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen.. Keukenhof is verrassend voor jong en oud, een unieke beleving. Het park staat vol met bloeiende tulpen, hyacinten, narcissen en andere bolgewassen. Op Keukenhof kunt u inspiratie opdoen en ontspannen in een prachtige omgeving!

Duur: 4 uur

Boek tour

Zaanse schans

Wij rijden u via een leuke landelijke route naar de Zaanse Schans, onder andere bekend om zijn mooie windmolens. Hier vertellen wij u hoe de beroemde Hollandse kaas wordt gemaakt, uiteraard kunt u hier de kaas ook proeven. We laten u zien hoe klompen gemaakt worden en bezoeken de windmolens, waarbij de aanwezige gidsen u alles over de constructie, de functie en de historie van deze windmolens vertellen.

Duur: 4 uur

Boek tour

Madurodam

Een dagje uit Den Haag is niet compleet zonder een bezoek te hebben gebracht aan Madurodam. Alle typisch Hollandse kenmerken en gebouwen kan je er bewonderen in miniatuur. Het park is het hele jaar door geopend en soms zelfs tot in de avonduren. Het gezellige stadje Madurodam is gebouwd in Den Haag. Alles was Nederland typeert kun je hier vinden, natuurlijk niet in het originele formaat, maar 25 maal verkleind. Madurodam is dus een ministad die een goed beeld geeft van Nederland. De stad is al in 1952 opgericht, eigenlijk als oorlogsmonument om de gesneuvelde George Maduro te herdenken. Inmiddels is het themapark uitgegroeid tot één van Nederlands grootste trekpleisters.

Duur: 4 uur

Boek tour

Amsterdam City

Heeft u vaak een tussenstop in Amsterdam? Heeft u nog nooit de mogelijkheid gehad om Amsterdam te zien? Als u een tussenstoptijd van ongeveer 5 uur in Amsterdam heeft, dan kunt u profiteren van deze tour! Tijdens onze privé-tour zullen we u laten zien wat het historische centrum van Amsterdam te bieden heeft in het comfort van een privé-auto/minibus met chauffeur. Deze tour kan geheel worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften. Ga met ons mee en en leer het hart van Amsterdam kennen zoals de Amsterdammers het kennen! Aan het einde van de tour zal de chauffeur u bij de vertrekhal van de luchthaven Schiphol afzetten zodat u op tijd bent voor uw volgende vlucht.

Duur: Vanaf 2 uur

Boek tour

Over ons

Wij zijn toonaangevend vervoersbedrijf met gevarieerde diensten en professionele chauffeurs. Wij hebben een gevarieerd wagenpark van luxe tot zeer luxe wagens en minibussen. Uw comfort en veiligheid zijn voor ons prioriteit.

Kom in contact

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: +31641767801

Website: www.taxicabschiphol.nl

Volg ons op social media